| Sugestie Event - Gaseste GM`ul | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DeathFarm
Mesaje : 86 Data de înscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:05 am | |
| Am propus sa fie un event in care GM`ul anunta pe striga ca cine il gaseste va primi un premiu.Insa acel GM sa se ascunda din map1 - pana il ultima camera de maimute,in alte cuvine greu de gasit.Cine il gaseste isi va alege un boss si un metin =>boss de la orc sef la reaper iar metin de la lv 1 la lv 100 Pro VS Contra | |
|
| |
BlackSabY
Mesaje : 45 Data de înscriere : 29/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Contra Mar Iun 01, 2010 1:07 am | |
| Eventurile sunt pentru toti nu pentru unu singur.. | |
|
| |
DeathFarm
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:09 am | |
| - BlackSabY a scris:
- Eventurile sunt pentru toti nu pentru unu singur..
Nu este doar pt unul...toti au sansa sa gaseasca GM`ul si sa isi primeasca premiul,deci un event trebuie sa fie atractiv nu de ex in oaza de desert event cu multi bosi toti sar pe ei nu pica lada...nu mai are farmec...mai bine singur.. | |
|
| |
BlackSabY
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:11 am | |
| - DeathFarm a scris:
- BlackSabY a scris:
- Eventurile sunt pentru toti nu pentru unu singur..
Nu este doar pt unul...toti au sansa sa gaseasca GM`ul si sa isi primeasca premiul,deci un event trebuie sa fie atractiv nu de ex in oaza de desert event cu multi bosi toti sar pe ei nu pica lada...nu mai are farmec...mai bine singur.. Atunci explica ideea cum trebuie ca eu asta am inteles,ca 20 de playeri cauta un gm si unu singur castiga. | |
|
| |
DeathFarm
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:14 am | |
| Deci ca sa intelegi mai bine o sa fac pasii: 1)Gm-ul anunta si se ascunde undeva 2)Playerii cauta pana gasesc GM-ul 3)Cand cineva il gaseste va primi bonus un metin si un bos 4)GM-ul anunta ca a fost gasit iar dupa ce acel player a distrus metinul si a batut bosul va anunta unde era 4)[Adaugata]Cel care a gasit GM-ul ii va spune la GM unde sa se ascunda in continuare.... Acest tip de event se va face pana GM-ul se va plictisi....
Ultima editare efectuata de catre DeathFarm in Mar Iun 01, 2010 3:30 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
BlackSabY
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:19 am | |
| - DeathFarm a scris:
- Deci ca sa intelegi mai bine o sa fac codul:
1)Gm-ul anunta si se ascunde undeva 2)Playerii cauta pana gasesc GM-ul 3)Cand cine il gaseste va primi bonus un metin si un bos 4)GM-ul anunta ca a fost gasit iar dupa ce acel player a distrus metinul si a batut bosul va anunta unde era 4)[Adaugata]Cel care a gasit GM-ul ii va spune la GM unde sa se ascunda in continureare.... Acest tip de event se va face pana GM-ul se va plictisi.... De unde stim noi ca acel player nu are mai multe conturi,il gaseste de pe primu cont si ii gaseste cu un al 2-lea?Si contiua sa-l gaseasca pana se plictiseste gm? Sau si mai si,acel player ii spune la gm unde sa se ascunda,si tot el sa se duca sa castige? A 4-a idee.. cam .... Fii explicit in caz ca nu am inteles cum trebuie. | |
|
| |
DeathFarm
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:21 am | |
| Pai in primul rand cel care l-a gasit nu mai are voie sa-l gaseasca iara [ asta se subintelegea ]...atunci daca tot zici ca are alt cont sa se faca 1 singura data si gata ... | |
|
| |
BlackSabY
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 1:25 am | |
| Ce rost ar mai avea eventul "cauta gm" daca se face doar pentru un player?Toate eventurile de pana acum au fost bune,chiar dak a fost putin lag. Prefer un event in care fiecare player primeste un boss sau un metin la alegere,sau cum au fost pana acum la ingramadeala. Imi sustin parerea asupra eventului "cauta gm" contra. | |
|
| |
cy0c0
Mesaje : 46 Data de înscriere : 24/05/2010 Varsta : 32 Localizare : Marte
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Mar Iun 01, 2010 2:06 am | |
| Contra un player poate vb cu gm pe soapta .. gm ii zice unde player vine shi wow ce bun sunt neah | |
|
| |
[GM]MasTer Administratorul Forumului
Mesaje : 60 Data de înscriere : 22/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Sibiu
| |
| |
Razvy
Mesaje : 49 Data de înscriere : 24/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Vin Iun 04, 2010 3:35 am | |
| Jumate pro Jumate contra
pro: imi convine,mai schimbam eventurile k nu castigam mai nik in eventurile trecute contra: dak gaseste cineva un GM ,GM ii da un boss, playerul nu poate sal bata si sa plictisit de metine k are prea multe iteme care cad la metine nu se rezolva nik
propun:cand gaseste cineva GM , playerul sa primeasca de la GM cv ce nu are ! de exemplu: obiecte care se pot face epice , arme epice sau arme rare (exceptand toate itemele de GM) | |
|
| |
DeathFarm
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul Vin Iun 04, 2010 4:43 pm | |
| Pai mai bine este un boss si un metin.....este destul...nu il bate asta e...se plictiseste el de metin sau boss | |
|
| |
[GM]MasTer Administratorul Forumului
Mesaje : 60 Data de înscriere : 22/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Sibiu
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie Event - Gaseste GM`ul | |
| |
|
| |
| Sugestie Event - Gaseste GM`ul | |