-->BuN Venit pe StarArea<--
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

-->BuN Venit pe StarArea<--

--=The BesT PrivaTe ServeR=--

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Banc , Banc , Banc

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
BlackSabY

Data de înscriere : 29/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Targoviste

Banc , Banc , Banc Empty
MesajSubiect: Banc , Banc , Banc   Banc , Banc , Banc Icon_minitimeMar Iun 01, 2010 12:09 am

Tot a inceput death farm,continui eu cu 3 bancuri:

Alinut si Alinuta se plimbau pe un pod.Podul s-a rupt si Alinut a cazut si a murit.Alinuta a fost mai norocoasa si s-a prins cu ochiu de un cui.
Smile
Bula la petrecere vede o domnisoara singura pe un scaun si se duce la ea:
Bula:Dansati?
Domnisoara:Da!
Bula:Atunci mergeti ca eu vreau sa stau jos.
Smile
Am sa va spun o poveste cu Rosu si Verde Imparat,ca daca era si Galben Imparat va spuneam o poveste cu un semafor.
Smile Smile Smile
Cam atat.Sper ca v-a placut.
Sus In jos
DeathFarm

DeathFarm

Data de înscriere : 30/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta

Banc , Banc , Banc Empty
MesajSubiect: Re: Banc , Banc , Banc   Banc , Banc , Banc Icon_minitimeMar Iun 01, 2010 3:13 am

Destul de bune Razz
Sus In jos
Razvy

Razvy

Data de înscriere : 24/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Constanta

Banc , Banc , Banc Empty
MesajSubiect: Re: Banc , Banc , Banc   Banc , Banc , Banc Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 1:33 am

beleaaaaaa lol! lol! lol!
Sus In jos
FdGood

Data de înscriere : 07/07/2010

Banc , Banc , Banc Empty
MesajSubiect: Re: Banc , Banc , Banc   Banc , Banc , Banc Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:48 pm

SUnt naspa toate in afara de alinuta si ochiu ei!!!!!!!!!
Sus In jos
ShadowPro

Data de înscriere : 22/08/2010
Localizare : targoviste

Banc , Banc , Banc Empty
MesajSubiect: Re: Banc , Banc , Banc   Banc , Banc , Banc Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 4:49 pm

bula si masa zice masa:bule am o favoare pentru tine te duci la magazin o iei la stanga la dreapta la stanga la drepata dai de mancare la caini ca sa nu te muste apoi o iei la stanga la dreapta la stanga la dreapta treci peste un pod ca sa nu te uzi apo o iei la stanga la dreapta la stanga la dreapta te duci la magazin apesi pe buton si iese vanzatoarea si comanzi.Bula se dus la magazin:o ia la stanga la dreapta la stanga la drepta i dai caini de mancare ca sa nu i muste:o ia la stanga la dreapta la stanga la ddreapta trece podu peste el casa nu se ude:o ia la stanga la dreapta la stanga la dreapta apasa pe nasul vanzetoarei iese butonul si comanda Neutral Smile sper ca va place
Sus In jos
Continut sponsorizat

Banc , Banc , Banc Empty
MesajSubiect: Re: Banc , Banc , Banc   Banc , Banc , Banc Icon_minitime

Sus In jos

Banc , Banc , Banc
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-->BuN Venit pe StarArea<-- :: .::Activitati::. :: .::Bancuri::.-
Mergi direct la: